Гьоков не е обнадежден за нов кабинет. Почти нулеви са шансовете

...
Гьоков не е обнадежден за нов кабинет. Почти нулеви са шансовете
Коментари Харесай

Социалният министър в оставка: Нулеви са шансовете за кабинет

Гьоков не е окуражен за нов кабинет. 

Почти нулеви са възможностите за сформиране на държавно управление с третия мандат.

Toва съобщи общественият министър в оставка Георги Гьоков пред публицисти преди съвещанието на Изпълнителното бюро (ИБ) на Българска социалистическа партия.

Дали е допустимо да се държи третият мандат до 15 август, Гьоков не го дефинира, а го дефинира Конституцията. Възможно е да се задържи мандатът малко по-дълго, тъй като в Конституцията има празнина тъкмо във връзка с актуалната обстановка, посочи общественият министър в оставка.

Той изясни, че управителният орган на Българска социалистическа партия би трябвало да реши какво да прави с третия и финален мандат за сформиране на държавно управление. Моментът е доста сериозен, с цел да си разрешаваме да интерпретираме събития или стремежи на който и да било. Много е несериозно един човек от управлението на Българска социалистическа партия да приказва пред медиите за решението на Изпълнителното бюро на партията, акцентира Гьоков.

ИБ на Българска социалистическа партия ще вземе решение за третия мандат и какво да предложи на Националният съвет. Крайното решение за мандата ще е на Националния съвет на партията, откакто организира съвещание в утрешния ден.

Според Гьоков има гледни точки в поддръжка да остане държавното управление, само че има и доста, които не са в поддръжка на нов възможен кабинет. Тези, които са в поддръжка на полезността на съставянето на държавното управление е, че има нерешени проблеми, които би трябвало незабавно да се вземат решение. Плюсовете и минусите са доста и би трябвало да се реши деликатно и отговорно, настоя Гьоков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР